Skip to main content

Såler til vandring

Designet specifikt til vandring og til den enkelte vandrers behov for komfort, korrigering og fodkontrol under langvarig belastning

Såler designet til vandring

Vandring tilbyder både god motion og en fredfyldt flugt fra hverdagens travlhed. Krydder man det med smuk natur og seværdige oplevelser undervejs, så bliver det ikke meget bedre.   

Dine fødder er fundamentet for din krop, og at tage sig godt af dem kan forbedre dine vandreture betydeligt. ZOLES sålerne bliver lavet med individuel støtte til den enkelte fod baseret på den scanning, du får lavet sammen med ZOLA, vores online biomekaniske ekspert.

Komfort og stødabsorbering:

ZOLES såler er fremstillet af TPU, et materiale kendt for sin fleksibilitet og stødabsorberende egenskaber. Denne stødabsorbering er især vigtig på de lange vandreture.

Prøv at scanne foden her

Løsning på udfordringer med fødder og ben

ZOLES speciallavede såler er designet til at afhjælpe en bred vifte af fodrelaterede problemer ved at tilbyde individuel støtte og korrigering baseret på den enkelte fods struktur og behov.

Hvis din fod ruller for meget indad eller hvis du har en høj vrist, kan det ikke kun forårsage problemer i fødderne, men også påvirke resten af kroppen. En skæv fodstilling kan forplante sig gennem kroppen og resultere i smerter og ubehag i knæ, hofter og lænd.

Her er nogle af de udfordringer, som vandrefolket oftest løber ind i: 

   

Forebygger skader

Giver komfort og reducerer risikoen for skader

Mere støddæmpning

Øger stødabsorberingen og skåner kroppen

Mindsker knæproblemer

Reducerer belastningen på knæleddene

Færre problemer

Nedsat risiko for akillessene- og skinnebensbetændelse