Skip to main content
BOOK TID HOS ZOLES

Priser

ZOLES såler designes specifikt til dig og dine behov, hvadend det er til sport, til hverdag eller til arbejde. ZOLES indlægssåler bidrager med komfort, korrigering og kontrol af foden og dens stilling under gang, sport og højintens belastning.

Nedenfor kan du se vores priser på vores såler. Vi har gjort alt for at lave den bedste sål til dig, med de bedste materialer og til en favorabel pris.

Specialdesignede ZOLES såler

795

DKK

BOOK TID HOS ZOLES

For 1 par såler designet til dig og dit behov. Dog kan du ikke få et par ZOLES såler uden at du har fået en konsultation og er blevet 3D-scannet. Det kan du enten gøre her online via din mobil, eller du kan booke en konsultation hos ZOLES.

BOOK TID HOS ZOLES

Genbestilling af ZOLES såler

795

DKK

Er du blevet scannet indenfor de seneste 2 år og ønsker flere ZOLES såler, kan du let genbestille en kopi af et tidligere par ZOLES såler eller til en ny type sko/aktivitet.

GENBESTIL SÅLER HOS ZOLES

Konsultation u. ZOLES såler

395

DKK

En 3D-scanning og en fodanalyse af dine fødder og en dertilhørende konsultation med en af vores eksperter. Konsultationen tager ca. 25 min.

BOOK TID HOS ZOLES

Hvorfor er ZOLES så billige i forhold til andre ortopædiske indlægssåler?

ZOLES såler er op mod halvt så dyre som øvrige specialedesignede indlægssåler på markedet. Og det er de fordi vi har en filosofi der hedder at gode indlægssåler må ikke koste mere end et godt par sko.

Når det så er sagt så gør ZOLES også brug af teknologi og 3D-print der sikre kunden den aller bedste pris. Ved 3D-print er der intet spildproduktion. Og vi printer kun “on demand” dvs. at vi ikke har noget lager.

Kan ZOLES tage imod en bevilling fra Kommunen?

Ja! ZOLES tager imod bevillinger fra kommunen.

Fordi vi laver en grundig analyse af dine problematikker samt 3D-scanner dine fødder, så kan vi lave en indlægssål der meget præcist dækker dine behov.

Medbring din bevilling når du booker tid hos ZOLES. Du kan også bruge din bevilling hos vores forhandlere.

Kan jeg få tilskud fra Danmark?

Du kan desværre ikke få tilskud fra DANMARK når du får lavet såler hos ZOLES. Hvis du derimod vælger en af vores Forhandlere der er fodterapeuter, så kan du søge om tilskud fra DANMARK. Find vores forhandlere her

Hvad koster ZOLES sålerne hos forhandlerne?

Vores forhandlere af ZOLES såler har også forskellige priser alt efter om der skal en fysisk konsultation til eller ej. Beløbet de tager for en konsultation og et par ZOLES såler koster variere mellem det vi tager for det og par hundrede kroner oveni. De er ofte enten fodterapeuter eller fysioterapeuter og laver ofte en ganganalyser, løbsanalyser, m.m. også.