Skip to main content
When Fashion Meets Tech

Perfekte stiletter baseret på ZOLES’ teknologi og BARBROs kvalitet

By juli 12, 2019juli 19th, 2019No Comments

Det er lidt som at tisse i bukserne i koldt vejr

Mange får ondt i fødderne, særligt i højhælede sko. De ved måske ikke rigtig hvorfor, eller at det ikke behøver at være sådan med de rigtige sko og indersåler. Med ny teknologi og viden er der nu hjælp at hente.

Vores fod er bygget op som en fjedrende bue, hvor svang og hulrummet før trædepuderne ikke rører gulvet. Mange sko støtter os ikke i dette hulrum og svang, og det går fint, når vi er unge. Men når vi bliver lidt ældre, oplever mange, at de hurtigt bliver ømme i fødderne, især når det gælder højhælede sko. Med alderen falder buen i forfoden lidt og vi får nedsunken forfod. Særligt kvinder får problemer. Det starter ofte under en graviditet og fortsætter resten af livet, og det kan være meget smertefuldt.

Mange vælger blødere og blødere sko helt uden støtte, og så er der åbent for frit fald for foden. Det er selvfølgelig rart at gå på noget blødt, men det er lidt som at tisse i bukserne i koldt vejr. Fodens bue falder mere og mere, og det kan være meget smertefuldt.

Revolutionerende teknologi!

Løsningen er en indersål, som er lavet til din fod, og som støtter din fod maksimalt.
Så holder du din fod i ungdomspositionen og stopper det frie fald. Mange oplever at bruge mange penge på at få speciallavede såler hos en bandagist, men de bruger ikke sålerne, fordi de ikke passer til deres almindelige sko.
Med 3D-teknologi er det nu muligt at scanne foden og 3D-printe en sål, som passer til din fod og sko. Sålen har støttepunkter til svang og forfod, og er papirtynd på resten og kan dermed passe i dine almindelige sko. Sålen koster en tredjedel af en sål lavet hos en bandagist.

Højhælede sko er selvfølgelig den største udfordring for foden, men det kan lade sig gøre, hvis skoen er bygget rigtigt op.

Når tech møder high fashion

Vi har lavet et samarbejde med BARBRO Shoes, fordi de har lavet en elegant og behagelig stilet i de absolut bedste europæiske materialer.
Balancen i skoen er suveræn og hælhøjden er moderat, hvilket betyder at, det meste af kropsvægten ligger på hælen, hvilket aflaster forfoden. Hælen er placeret godt under foden, det giver en god balance, denne placering ses også på dansesko af samme grund. Derudover har de taget hensyn til knyster og der er god bredde i forfoden.

Vi scanner din fod og laver sålen til din fod og din sko. Man kan godt få lidt hjælp fra en standard sål, det er bedre end ingenting. Men alles fødder er forskellige og har forskellige behov; alle ved jo også, at man ikke skal arve andres gamle sko.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Med 3D printer teknologi er det nu muligt at scanne foden og printe en sål, som passer til din fod og sko. Sålen har støttepunkter til svang og forfod, men er papirtynd på resten og kan dermed passe i dine almindelige sko. Sålen koster en tredjedel af en sål lavet hos en bandagist.