Skip to main content
BEKÆMP HÅRD HUD

Brug neglebørster eller opvaskebørster til at skrubbe på foden, når du er i bad. Det er den mest skånsomme måde at fjerne hård hud på fødderne. Undgå at bruge pimpsten, elektriske fileapparater eller fodfile, da huden danner hård hud når den mærker friktion mod huden. Den friktion man skaber når man bruger hårde redskaber provokere huden, så den danner hurtigere og mere hård hud efterfølgende.

EFTER BADET

Husk at tørre mellem tæerne, når du har været i bad. Derved kan du forebygge hudsvamp som stortrives i fugtige omgivelser. En anden ting du kan gøre for at undgå fodsvamp er at skifte sokker dagligt og ikke bruge syntetiske sokker, men bomuldssokker. Husk at slippe tæerne fri. Luftige tæer er tørre tæer.

FODCREME

Smør dine fødder hver dag. Som minimum efter hvert bad. Creme er med til at holde din hud smidig, og forebygger hård hud. Og når du alligevel er igang med at creme fødderne ind, så tryk lidt ekstra til, hiv i tæerne og giv dem ét minuts fodmassage. Brug lange strygende bevægelser og slut af med at vride din fod som en karklud.

  • “The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. “

    Leonardo da Vinci

OM ZOLES SÅLERNE

ZOLES laver individuelt designet indlægssåler, som giver dig komfort og korrektion af fodstilling.

Målet er at få din fod til at lave en rullende bevægelse når du går, så du aflaster din fod på den mest korrekte og hensigtmæssige måde.

Vores såler er ikke hårde, da dine fødders mobilitet skal bevares.

Vi benytter vores egenudviklede 3D-teknologi, og alle vores såler bliver 3D-printet i kvalitetsmaterialet TPU. Produktionen foregår i Espergærde i Nordsjælland.